Waarom Panteia

Het vertrouwen dat je verder komt

Onderzoek ligt ten grondslag aan impactvolle besluiten en ontwikkelingen. Met inhoudelijke kennis, relevante onderzoeksexpertise en door (big) data gedreven inzichten werken wij aan vertrouwen en resultaat dat je verder helpt.

Vertrouw op experts

Ons team bestaat uit ruim 100 experts. Het zijn bijzondere mensen en bijzonder goede onderzoekers. Vertrouw op hun creativiteit, ervaring en expertise. Panteia experts zijn ontdekkers die graag over de grenzen van hun vakgebied kijken. Want daar vind je inspiratie die inzichten verrijken.

Vertrouw op experts

Vertrouw op samenwerken

Wij zijn reëel. We beseffen dat onze kennis nooit uitputtend kan zijn voor ieder project dat op ons pad komt. Daarom is goed samenwerken een voorwaarde voor resultaat. Dat doen we binnen Panteia, met onze opdrachtgevers en met vooraanstaande kennispartners. Denk aan universiteiten en andere internationale onderzoeksbureaus. 

Vertrouw op objectief inzicht. Integriteit ligt verankerd in ons DNA. Kies je voor Panteia, dan kies je voor objectief inzicht. Onze aanpak wordt geborgd met de onafhankelijkheid die we iedere dag koesteren.

Jan-Willem Siebers
j.w.siebers@panteia.nl

Vertrouw op ervaringen

We zijn blij met elke klant. En zij ook met Panteia. Ze vertellen graag over de duurzame successen die we samen realiseren.

"Enjoyed working with the Panteia experts. They came up with some really useful results"
Peter Taniform
Senior Transport Specialist, World Bank
"Gefeliciteerd met de gunning voor project XYZ. Als goede verliezers hebben wij ruimschoots onze meerdere moeten erkennen in Panteia in deze specifieke tender. Onze complimenten!"
Willem Pel
i-design
"Aangenaam verrast met de interactieve webapplicatie die Panteia voor de Vlaams-Nederlandse Delta heeft gemaakt"
Willem de Graaff
Adviseur Kennis & Onderzoek, Provincie Noord-Brabant
Vertrouw op morgen

Elke dag zijn we bezig met actuele onderwerpen met veel maatschappelijke impact. Panteia heeft een uitgebalanceerde workforce. Experts - gepokt en gemazeld - werken nauw samen met young professionals. Ze houden elkaar scherp en brengen elkaar verder. Vandaag en morgen.

Onze cultuur

Vertrouw op gevalideerde kwaliteit

De belangen van onze opdrachtgevers zijn groot; de eisen aan onze dienstverlening daarmee ook. Dat we onze organisatie op orde hebben, bewijzen de vele certificaten die jaarlijks door een onafhankelijk instituut worden getoetst. 

 

 

     
  Certificaat ISO 20252
Voor Market, opinion and
social research
Certificaat ISO 27001
Voor Information Security
Management

Verder komen met onderzoek?

Dat begint met die eerste afspraak.

Wij zijn Panteia. Wie ben jij?

neem contact op