Alex Mekking

Projectmanager

a.mekking@panteia.nl
079-3222688

Alex is sinds 2007 verbonden aan Panteia, sinds 2017 in de functie van Projectmanager. Met zijn achtergrond in de bedrijfskundige informatica draagt Alex er binnen Panteia zorg voor dat de projecten met een technische (online) component tot een goed eind worden gebracht. Alex zorgt ervoor dat de bestaande projecten op rolletjes lopen en is bij nieuwe projecten zowel tijdens het ontwikkelproces en ook daarna het voornaamste aanspreekpunt voor de klant. Hij zorgt ervoor dat de wensen van de klant zo goed mogelijk verwerkt worden in het uiteindelijke resultaat en dat zaken tijdig en conform afspraak worden opgeleverd.

Sinds 2015 is Alex tevens verantwoordelijk voor het grote Blik op Werk project. Binnen dit project voert Panteia voor honderden re-integratie en inburgerbedrijven het klant- en opdrachtgevertevredenheidsonderzoek uit, waarvan de rapportage door Blik op Werk wordt gebruikt om mede te bepalen of deze partijen al dan niet een keurmerk krijgen. Er is voor dit project een full time helpdesk ingericht, bemand door een viertal medewerkers die door Alex worden aangestuurd.

Daarnaast is Alex binnen Panteia aangesteld als Functionaris voor de Gegevensbescherming en ook als zodanig aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Als FG heeft Alex Panteia voorbereid op de komst van de AVG en regelt hij alle communicatie op dit vlak.

Opleidingen:

  • Economie (Erasmus Universiteit)
  • Bedrijfskundige Informatica (HES)
  • Praktisch Projectmanagement (HHS – Post HBO)
  • Diverse trainingen (Persoonlijke Effectiviteit, SPSS, ColdFusion, Omgaan met Werkstress)