Panteia Alumni Netwerk

gepubliceerd: 28-09-2018

Panteia verbetert al decennia lang beleid en performance op het gebied van transport & mobiliteit, economie & ondernemerschap en sociale vraagstukken door praktijk gericht onderzoek en data gedreven inzichten. Rode draad hierin zijn onze mensen. Zij zijn experts in hun domein en dan ook de reden dat onze klanten steeds weer voor ons kiezen. Dit geldt voor onze huidige collega’s, maar ook onze oud-collega’s zijn nog steeds belangrijk voor ons. Zonder hen zou Panteia niet zijn wat het nu is.

Het Panteia Alumni Netwerk is het netwerk van collega’s en oud-collega’s van Panteia en haar voorgangers EIM, Stratus, Research voor Beleid, NEA, IOO en IPM. Via dit netwerk blijven we met elkaar in contact en helpen we elkaar verder.

Ben jij oud-collega van Panteia of een van haar voorgangers? Vul onderstaand formulier in en sluit je aan bij het Panteia Alumni Netwerk! Zo blijf je op de hoogte van interessant nieuws en kunnen we je uitnodigen voor bijeenkomsten en events, zoals Alumni borrels. Word tevens lid van onze LinkedIn-groep, zodat je in contact kunt blijven met andere (oud-)collega’s.

Vragen over het Panteia Alumni Netwerk kun je mailen naar c.snel@panteia.nl

aanmelden bij linkedin groep

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00