Wat doet Panteia?

Markt- en beleidsonderzoek
Bij Panteia doen we zowel Beleidsonderzoek als Marktonderzoek. We geloven daarbij in de drie-eenheid van inhoudelijke expertise, gedegen onderzoeksexpertise en (big) data expertise.

De beheersing van deze disciplines en de dwarsverbanden hiertussen maken het mogelijk onze opdrachtgevers onderzoek ‘op maat’ te bieden. Dat begint al bij een goed doordacht advies over de aanpak van onderzoek, essentieel voor het stellen van de juiste vragen en het verkrijgen van uitkomsten waar je echt verder mee komt.

Thema’s
Naast onderzoeksexpertise kan je bij Panteia ook rekenen op de aanwezigheid van een gedegen expertise op een aantal belangrijke beleidsterreinen. Deze expertise vormt een gedegen basis voor de vaststelling van een op de problematiek toegesneden aanpak van onderzoek en to-the-point advies.
De thema’s waarop Panteia in het bijzonder expertise heeft zijn:

Nationaal en Internationaal
Het onderzoek van Panteia beperkt zich niet tot Nederland. Integendeel, Panteia is ook buiten de grenzen zeer actief. In EU-verband, maar ook daarbuiten. Bij Panteia wordt dan ook bepaald niet alleen Nederlands gesproken. Panteia is gespecialiseerd in het opzetten van internationale samenwerkingsverbanden of –organisaties (Institutional Building) om internationale projecten op een hoog kwalitatief niveau te kunnen uitvoeren. Ook in ‘verre landen’. 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00