Marktonderzoek

gepubliceerd: 28-09-2018

Panteia beschikt over een enthousiast team marktonderzoekers. We helpen onze klanten bij de keuze van de beste onderzoeksaanpak, de dataverzameling, analyse en interpretatie, zowel op het gebied van kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Daarbij maken we volop gebruik van onze methodische expertise, ervaring en kennis van vele branches. Voor een optimaal resultaat van onze dataverzameling werken we samen met strategische partners in binnen- en buitenland.

 

Ons doel is marktonderzoek uitvoeren waar je echt wat aan hebt: onderzoek dat inspiratie biedt en je verder brengt. Hoge kwaliteit en maatwerk staan hiervoor garant. Om dit te kunnen realiseren staat ons een uitgebreide toolkit aan onderzoeksmethoden en –technieken ter beschikking.

Op basis van onze marktonderzoek-expertise mag je er op vertrouwen dat Panteia weet wat gegeven jouw problematiek de beste onderzoeksoplossing is en hoe de uitvoering hiervan gestalte krijgt. Zo leveren we betrouwbare resultaten op basis waarvan jij de nodige stappen kan zetten.

 

Wat doen we bij Panteia Marktonderzoek

Bij Panteia kan je zowel terecht voor kwantitatief onderzoek als voor kwalitatief onderzoek. Verschillende vormen van marktonderzoek kunnen wij combineren om jouw onderzoeksvraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.

Wij doen onderzoek onder diverse doelgroepen: consumenten/burgers, bedrijven, overheden en not-for-profit organisaties. Marktonderzoek voeren wij uit binnen de gehele ontwikkelings- en beleidscyclus van organisaties: van de voorbereiding tot en met de evaluatie. Doel is veelal: het genereren van inzicht in de gedragingen, houding en beweegredenen van de doelgroep, zodat je goed gefundeerde beslissingen kunt nemen. We kunnen ook alleen de dataverzameling voor jou verzorgen: gegevens waar je zelf verder mee aan de slag kunt.

Een specialiteit binnen Marktonderzoek wordt gevormd door onze expertise op het gebied van monitoring, waarbij we op basis van databestanden bijvoorbeeld de ontwikkelingen of trends in jouw markt in kaart kunnen brengen. 

 

Wil je meer weten? Klik dan door op de volgende onderwerpen (zie ook rechts)

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00