Cisca Snel

Executive assistant

c.snel@panteia.nl
079-3222249

Cisca Snel is executive assistant/officemanager bij Panteia. Zij begon haar carrière in 1986 bij voorganger EIM. Daarnaast voert zij samen met de director ENSR het secretariaat van het internationale onderzoeksnetwerk van Panteia, het European Network for Social and Economic Research (ENSR). Dit netwerk omvat organisaties in alle 27 landen van de Europese Unie aangevuld met leden in Noorwegen, IJsland en Zwitserland (inclusief Liechtenstein), Turkije en het Verenigd Koninkrijk.

Cisca heeft onder andere de volgende studies gedaan: schoolmuziek aan het Rotterdams Conservatorium, Management Assistente bij de LOI, ESA (European Schools for Higher Education in Administration and Management) bij Instituut Schoevers en Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht.

Naast haar werk is Cisca actief als lid van de bezwaarschriftencommissie bij de gemeente Krimpen aan den IJssel en lid van de Raad van Toezicht bij Bibliotheek aan den IJssel. In de afgelopen raadsperioden was zij tevens gemeenteraadslid bij de gemeente Krimpen aan den IJssel.