Panteia: a great place to work!

Wij vertellen graag iets over de werksfeer bij Panteia. Immers, deze bepaalt toch mede de basis voor een vruchtbare samenwerking met onze opdrachtgevers.
Laten we dit voorop stellen: de onderzoekers bij Panteia, de ‘Panteianen’, werken niet alleen met hun hoofd en verstand, maar ook met hart en ziel aan jouw projecten. Natuurlijk beschikken zij over de nodige onderzoeksvaardigheden, maar zij zijn ook nieuwsgierig, leergierig en gericht op een goede samenwerking. Zowel intern als in de contacten met opdrachtgevers.

Panteia kenmerkt zich daarmee als een ‘lerende’ organisatie. We staan niet stil, we gaan verder!

Panteia Academy
Panteia is een organisatie waar veel kennis en ervaring aanwezig is. We delen deze graag. Met onze opdrachtgevers maar ook met elkaar. Opleiden en begeleiden behoren tot de vaste waarden van Panteia. Binnen de Panteia Academy bieden wij verschillende workshops en cursussen aan onze eigen medewerkers. Van interviewtechnieken tot verschillende vormen van data-analyses. En daar heb jij als opdrachtgever ook wat aan. 
 
Panteia events
Bij Panteia vinden we het belangrijk dat er meer met kennis wordt gedaan en dat deze iets in beweging brengt. Wij organiseren hiertoe zelf diverse bijeenkomsten, of leveren graag een bijdrage aan events van organisaties waar we mee samenwerken.
 
Panteia Fun
Plezierig werken betekent ook dat Panteianen niet alleen workshops geven, interviewen, naar hun scherm zitten te turen of aan het vergaderen zijn. Je leert elkaar ook beter kennen door ‘leuke’ dingen met elkaar te doen. Bij Panteia wordt dan ook graag deelgenomen aan sportieve, muzikale, feestelijke en culturele activiteiten. Op kantoor en ook daarbuiten. Een goede samenwerking begint met aandacht voor elkaar.      
 
Panteia Alumni
Een groot aantal ex-medewerkers van Panteia is én voelt zich nog steeds betrokken bij Panteia. Dat blijkt onder andere ook uit een grote opkomst bij alumni-bijeenkomsten die Panteia organiseert. Ook al zijn zij elders gaan werken, voor zichzelf begonnen of met pensioen, zij vormen nog steeds een belangrijke bron van kennis, waar we gebruik van kunnen maken. Bovendien spelen zij een belangrijke rol als onderdeel van het netwerk van Panteia. 
 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00