Door mijn brede interesse kwam ik bij Panteia terecht

Voordat ik vandaag startte bij Panteia heb ik een druk halfjaar achter de rug. In het begin van het jaar verdedigde ik mijn masterscriptie over politieke aspecten van woningmarktbeleid die ik schreef voor mijn onderzoeksmaster Philosophy and Economics. Zes maanden later moest ik hetzelfde doen voor mijn scriptie van mijn economiemaster. In deze scriptie keek ik naar de effecten van transportinfrastructuur op regionale agglomeratiekrachten op Europees niveau. Dit kon ik handig combineren met een stage bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Bij het ministerie was ik werkzaam bij het programma MoVe, dat zich voornamelijk bezig houdt met mobiliteit in de Zuidelijke Randstand om zo de woningbouw en de economische agglomeratiekrachten in de regio te bevorderen. Tijdens mijn stage heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het opstellen van een monitoringsverslag voor het programma.

 

Ik heb altijd al een brede interesse gehad, wat verklaart waarom ik ervoor koos om twee studies te volgen. Om dezelfde reden lag een baan bij zo’n divers onderzoeksbureau als Panteia dan ook voor de hand. Bij de afdeling Economie en Ondernemerschap zie ik er naar uit om mij als junior onderzoeker bezig te gaan houden met afwisselende, maatschappelijke vraagstukken. Ook de samenwerking tussen de afdelingen zie ik zitten; ik ben al nieuwsgierig naar mogelijke interessante projecten bij mijn collega’s van Transport en Sociaal.

 

Naast werk en studie houd ik ook wel van veel afwisseling en blijf ik graag actief. Zo houd ik bijvoorbeeld van zeilen, waterpolo, wandelen, fotografie en muziek maken, om maar een aantal interesses op te noemen. Maar uiteraard maak ik ook genoeg tijd voor ontspanning en gezelligheid.

 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00