In memoriam: Hans Donkers

gepubliceerd: 11-10-2018

In memoriam HANS DONKERS commercieel directeur (18 maart 1961 – 27 juli 2016)

“Ik houd van techniek en van mensen” was de gevleugelde uitspraak die Hans deed als hij kennis maakte met nieuwe collega’s of met nieuwe klanten. De zittende collega’s en bestaande klanten wisten dit al. Die hadden het je ook kunnen vertellen. Want zo was Hans. Gek op techniek, experimenteren met nieuwe toepassingen, ze zelf verzinnen en liefst zelf ontwikkelen. Daar lag zijn passie. Buiten de bestaande paden op zoek naar iets nieuws. Voorop lopen en steeds beter worden. Daar lag zijn drive.

En die mensen dan? Dat was voor Hans de andere kant van dezelfde medaille. Mensen hierin meenemen, luisteren naar wat zij willen, waar zij behoefte aan hebben. En ondertussen inspireren: wat is er nu al allemaal mogelijk en wat gaat de toekomst ons binnenkort brengen. Als het niet goed is doen we het over, anders en beter voor jou. Hans in optima forma.

Hans combineerde een sterk analytisch vermogen met verbeeldingskracht. Complexe problemen bracht hij terug tot een eenvoudig model, een schema of een tekening. Creatief en overtuigend. Zijn affiniteit met data leverde hem de bijnaam “Data Donkers” op en de overtuiging dat het beleid in dit land met 20% verbeterd kan worden als daar op een intelligente manier gebruik van wordt gemaakt.

Panteia verliest met het overlijden van Hans een kleurrijke, intelligente en verbindende persoonlijkheid. Een warm mens en een hele fijne collega.

Onze gedachten gaan uit naar Mieke en hun drie dochters waar Hans zo trots op was, Ellen, Annet en Inge.

Directie en Raad van Commissarissen Panteia

Condoleanceregister op www.hansdonkers.nl

In memoriam: Hans Donkers 1

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00