Medewerkers tevredenheidsonderzoek

Het belang van gemotiveerde medewerkers voor de prestaties van een organisatie is evident. Panteia maakt met verschillende innovatieve oplossingen duidelijk hoe de motivatie van de medewerkers zich ontwikkelt.

Wanneer hoort je dat een gewaardeerde medewerker je bedrijf verlaat of overwerkt is? Als je het hoort is het meestal al te laat en is er nog weinig aan te doen. Daarom hebben wij met ZinIn een aanpak ontwikkeld waarmee je vaker kunt meten met heel korte vragenlijsten. Maar ook met directe feedback naar de medewerkers en de organisatie. Op die manier is per week, maand of kwartaal te zien in welke teams het goed gaat en waar knelpunten zijn. Binnen teams is het zo mogelijk snel te zien waar actie nodig is. Bijvoorbeeld collega’s die even wat hulp kunnen gebruiken of juist het begeleiden van een leidinggevende die geen goede relatie heeft met het team.

We doen dit met korte vragenlijsten en directe terugkoppeling naar de organisatie. Op die manier gaat medewerkersonderzoek leven en blijft HR op de agenda staan.

 

ZinIn is een voorbeeld van vaker meten met maar drie vragen en toch alle inzicht houden via een online dashboard.

 

RET, Deloitte, Dermapark en NKC zijn enkele organisaties die medewerkersonderzoek laten verzorgen door Panteia.

 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? We staan u graag te woord.

Bel ons op: 079-322 20 00